Με τον πρόεδρο της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» κ. ‘Αγι Πιστιόλα και μέλη του διοικητικού της συμβουλίου, συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ‘Αδωνις Γεωργιάδης, παρουσία της Γενικής Γραμματέας Εργασιακών Σχέσεων κ. ‘Αννας Στρατινάκη.


 

Μετά τη συνάντηση, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ‘Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Συνεχίζουμε το διάλογο με τον επιχειρηματικό κόσμο για την ορθότερη εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας, ένα εργαλείο στο οποίο πιστεύουμε πολύ στο υπουργείο Εργασίας και θα βοηθήσει και τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους αρκεί να εφαρμοστεί σωστά. Για να μην γίνουν λοιπόν λάθη κατά την εφαρμογή, εξαντλούμε τον διάλογο πριν».

 

Ο Πρόεδρος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ κ. ‘Αγις Πιστιόλας δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ τον Υπουργό και την κ. Στρατινάκη για τη συνάντηση που είχαμε σήμερα. Πολύ εποικοδομητική η συζήτηση και ελπίζουμε η συμβολή μας να βοηθήσει ώστε τελικά να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας για το ελληνικό επιχειρείν».