Ποιοι είμαστε

Γεννηθήκαμε την 4η Ιουλίου!

Το economix.gr είναι ο νέος κόμβος ενημέρωσης για τον τεχνικό κόσμο και την αγορά με αποκλειστικά θέματα και απόψεις.

Γράφουν εκείνοι που ξέρουν το ρεπορτάζ για τα σημαντικά γεγονότα του σήμερα και για όσα θα γίνουν στο μέλλον. Δείχνουν την μεγάλη εικόνα, μεταφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες και δηλώσεις, φωτίζουν παρασκήνια και τις κινήσεις των βασικών παιχτών.

Δυνατοί σε αυτό που κάνουμε, μακριά από τον «άσπρο» θόρυβο.

Μας διαβάζουν οι άνθρωποι που διαμορφώνουν τις εξελίξεις. Στα υπουργικά γραφεία και στα ρετιρέ των εταιρειών. Το ρεπορτάζ μας μπορεί να επισπεύσει κινήσεις στην αγορά ή κυβερνητικές πρωτοβουλίες. Ή να τις σταματήσει.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε για τις πηγές μας, ναι, είναι οι ίδιοι άνθρωποι.

Το επόμενο βήμα για το economix

Θέλουμε αυτοί που δημιουργούν να βρουν σε εμάς το μέσο που διαβάζουν. Απευθυνόμαστε σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, συμβούλους, μηχανικούς, υπαλλήλους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, σε κάθε ανήσυχο – προβληματισμένο – υποψιασμένο πολίτη για τα τεχνικά και οικονομικά θέματα.

Σε εμάς θα διαβάσετε όλα τα νέα για Ακίνητα, Βιομηχανία, Περιβάλλον, Απόβλητα. Ακόμα, μεγάλα και μικρά έργα, δόμηση και αρχιτεκτονική, νέα υλικά, νέες τεχνολογίες.

Ως άλλο disclaimer

Το economix δεν είναι ένα ουδέτερο μέσο. Έχουμε άποψη και ξεκάθαρη θέση: πιστεύουμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Πιστεύουμε στην πρόοδο και την εξέλιξη κάθε τομέα. Προβάλλουμε τις θέσεις των ελευθέρων επαγγελματιών, των εργαζομένων, των επιστημόνων. Σε εμάς θα διαβάσετε success stories των επιχειρήσεων, αλλά και για τα σχέδια που ναυάγησαν. Ελέγχουμε την εξουσία. Στηρίζουμε τις θετικές πρωτοβουλίες των κυβερνήσεων, μας βρίσκουν απέναντι όταν κάνουν λάθη. Φιλοδοξούμε να μας βλέπουν ως ένα μικρό γαλατικό, ανυπότακτο χωριό πραγματικής ενημέρωσης. Δημιουργούμε περιεχόμενο με βασικούς συντελεστές μια ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα και συνεργασίες με αξιόπιστες πηγές.

Ποιοι είμαστε

  • Δημοσιογραφική ομάδα: Θοδωρής Καραουλάνης – Μαρίνα Ξυπνητού – Δημήτρης Δανός – Νίκος Θεοδωρόπουλος – Αλέκος Πολίτης – Νεφέλη Βαρθαλίτη – Αχιλλέας Τόπας – Αλέξανδρος Φωτιάδης – Δαμιανός Δραβαλλιάρης
  • Διευθυντής Περιεχομένου – Αρχισυντάκτης: Θοδωρής Καραουλάνης
  • Υπεύθυνη ροής: Νεφέλη Βαρθαλίτη
  • Υπεύθυνος ιστοσελίδας: Γιώργος Σίμογλου
  • Αρθρογράφοι: Το economix.gr είναι ανοιχτό σε απόψεις εκείνων που θέλουν να πουν κάτι στους αναγνώστες μας.
  • Παρασκήνια: Στο μικρό γαλατικό χωριό μας, με αρχηγό τον Εκονομίξ, γράφουν ο Πολιτίξ, ο Παραπολιτίξ, ο Παραεκονομίξ και ο Εκολοτζίξ. Το χωριό μεγαλώνει και θα γνωρίσετε κι άλλα μέλη του στο μέλλον. Political correctness alert: Οι Γαλάτες είναι άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλου.

ECONOmix IKE
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΠΙΓΡΑΜΜΙΚΩΝ (ON LINE) ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
Λ. ΕΙΡΗΝΗΣ 30, 16345, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΘΗΝΑ
ΑΦΜ: 801187900 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
info@economix.gr