Αρχική Economix Newsroom

Δημοσιεύσεις από Economix Newsroom

Άδ. Γεωργιάδης: Το καλάθι λειτουργεί και δείχνει ότι οι καταναλωτές το προτιμούν

Από τα 816 προϊόντα στο καλάθι, τα στοιχεία δείχνουν ότι το 72% των προϊόντων έχει σταθερές τιμές, το 19% έχει μείωση και το 9% έχει αύξηση.

Α. Σδούκου: Η ενεργειακή ασφάλεια και η ενεργειακή μετάβαση βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής...

Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε σημαντικό περιφερειακό κόμβο LNG στην περιοχή και εμβαθύνει τις σχέσεις συνεργασίας, στον τομέα της ενέργειας, με τις γειτονικές χώρες.

PwC: Βελτιωμένη η θέση της Ελλάδας ως προς την ελκυστικότητά της για την ανάπτυξη...

Βελτιωμένη εμφανίζεται η θέση της Ελλάδας αναφορικά με την ελκυστικότητά της για την ανάπτυξη των ιδιωτικών επιχειρήσεων και της επιχειρηματικότητας το 2022.

Άνοδος 2,8% του ΑΕΠ της χώρας το γ’ τρίμηνο φέτος

Άνοδο 2,8% σημείωσε το ΑΕΠ της χώρας το γ' τρίμηνο εφέτος σε σύγκριση με το αντίστοιχο του 2021, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Επαναφορά της απαγόρευσης πώλησης καυσίμων σε τιμή κάτω του κόστους ζητάει η ΠΟΠΕΚ

Την επαναφορά της απαγόρευσης πώλησης καυσίμων σε τιμή κάτω του κόστους ζητάει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.
Google

2022: Τι ψάχνουμε στο Google – Eπίσημα στοιχεία και λίστες

Λίγο πριν το τέλος της φετινής χρονιάς έφτασε η στιγμή για την Google να μοιραστεί τις ετήσιες λίστες του Year In Search 2022.

Η Ελλάδα στις χώρες με τη μεγαλύτερη αύξηση στην ένταση Έρευνας & Ανάπτυξης κατά...

Η Ελλάδα ανήκει στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη μεγαλύτερη αύξηση στην ένταση Έρευνας & Ανάπτυξης (Ε&Α) κατά τη δεκαετία 2011-2021.

Σημαντικό οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό το αποτύπωμα των προγραμμάτων της HDB

Σημαντική και ενθαρρυντική κρίνεται η οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική επιρροή της χρηματοδοτικής δραστηριότητας της HDB.

Υπ. Υποδομών: Δρομολόγηση έργων για την Κρήτη ύψους 3,5 δισ. ευρώ

Στην τελική φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας το Χανιά - Ηράκλειο του ΒΟΑΚ, το μεγαλύτερο έργο παραχώρησης στην Ευρώπη, με προϋπολογισμό 1,7 δισ. ευρώ.

Συμφωνήθηκε το χρονοδιάγραμμα εκταμιεύσεως των 102 εκατ. δολ. της DFC για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Συμφωνήθηκε το χρονοδιάγραμμα της τελικής εγκρίσεως και εκταμιεύσεως των 102.000.000 δολαρίων της Αμερικανικής Κρατικής Επενδυτικής Τραπέζης DFC για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ