Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εξοικονομώ, Γέφυρα Ρίο -Αντίρριο, Μουσείο Ακρόπολης, μετρό, Περιφερειακά Νοσοκομεία, Βοήθεια στο σπίτι. Έργα που έχουμε ζήσει, χρησιμοποιήσει και συζητήσει όλοι μας. Όμως ποιος χρηματοδοτεί αυτά τα έργα; Ξέρετε πόσα από αυτά έχουν γίνει με πόρους της πολιτικής συνοχής;

Αν νομίζετε ότι ξέρετε, κάντε μαζί μας το τεστ της Συνοχής. Ένα σύντομο τεστ γνώσεων που φτιάξαμε από κοινού η EURACTIV Ελλάδας και η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (ΕΙΕΤ) για την Πολιτική Συνοχής και τα έργα που χρηματοδότησε στην Ελλάδα.

Το τεστ είναι ανώνυμο και οι σωστές απαντήσεις θα δημοσιευτούν στη EURACTIV. Αν θέλετε μπορείτε να μας αφήσετε το email σας ώστε να σας στείλουμε τις απαντήσεις αλλά και να συμμετέχετε στην κλήρωση που θα γίνει ανάμεσα στους νικητές.

Είστε έτοιμοι; Ξεκινήστε το τέστ τώρα

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

European Union – Ευρωπαϊκή Ένωση

Αυτό το άρθρο δημοσιεύεται στο πλαίσιο του έργου «Η Συνοχή δίπλα μας» με την οικονομική υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα άρθρα των δημοσιογράφων στο πλαίσιο του έργου «Η Πολιτική Συνοχής δίπλα μας» είναι ανεξάρτητα από τις απόψεις της ΕΕ και το περιεχόμενο δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.