Πηγή Εικόνας: Όμιλος Σαμαρά & Συνεργάτες

Η “Pointers Property Services SA” του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες» προσέφερε τις υπηρεσίες της, σε άλλη μία σημαντική συμφωνία στον τομέα του real estate, στην περιοχή του Δρυμού επί της παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκη-Σερρών, και συγκεκριμένα στην απόκτηση από την «Sigma Office A.E», κορυφαίας εταιρίας στον κλάδο των επίπλων γραφείου, βιομηχανικού ακινήτου από την «Τράπεζα Κύπρου».

Πρόκειται για βιοτεχνικό κτήριο, σε αγροτεμάχιο 17 στρεμμάτων, συνολικού εμβαδού 4150 τ.μ. Το ακίνητο αποτελείται από τρία ισόγεια τμήματα επεξεργασίας εμβαδού 3300 τ.μ. και διατηρεί όροφο γραφείων και αιθουσών προβολής (show room)  στα 850 τ.μ.

Σύμφωνα με τον «Διευθύνοντα Σύμβουλο της “Pointers Property Services ΑΕ”, Δημήτρη Τσοκακτσίδη «πρόκειται, αναμφίβολα, για μία εξαιρετική επιλογή αγοράς, που  δύναται να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες σε χώρους που προκύπτουν από την ανάπτυξη της εταιρίας «Sigma Office AE».  Η “Pointers Property Services SA” ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την προώθηση του ακινήτου και την ανεύρεση του αγοραστή ικανοποιώντας απόλυτα τις προδιαγραφές και τις ανάγκες των εμπλεκόμενων μερών. Πιστοί στη γενικότερη φιλοσοφία του Ομίλου “Σαμαράς & Συνεργάτες”, συνεχίζουμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες, βασισμένες σε διεθνή πρότυπα αναφορικά είτε με την κάλυψη των αναγκών ανεύρεσης ακινήτων, με συγκεκριμένα στοιχεία για ιδιαίτερες χρήσεις, είτε αξιολόγησης και προώθησης ακινήτων ειδικών χαρακτηριστικών».

Η “Pointers Property Services AE”, μέλος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες», είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον τομέα της διαχείρισης, εκτίμησης και προώθησης ακινήτων, με άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, που μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.