Innovation - Think Out Of The Box
Innovation - Think Out Of The Box
Πηγή Εικόνας: Photo by Kaboompics .com from Pexels

Την διάκριση έξι ελληνικών εταιρειών, στα «2022 WITSA Global Innovation and Tech Excellence Awards» ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ). Η απονομή των βραβείων έγινε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Πληροφορικής «WCIT 2022» στο Πενάνγκ της Μαλαισίας.

 

 

Σύμφωνα με τον ΣΕΠΕ, οι φετινές διακρίσεις των EPSILON NET, CosmoONE, Intracom Telecom, ΗΔΙΚΑ, nvisionist, Space Hellas αποδεικνύουν ακόμη μια φορά τη δυναμική παρουσία του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας στη χώρα μας, με διεθνείς διακρίσεις για τις ελληνικές υποψηφιότητες που υποβάλλει ο ΣΕΠΕ τα τελευταία 16 χρόνια στην παγκόσμια διοργάνωση των «WITSA Global Innovation and Tech Excellence Awards». Σημειώνεται ότι η Ελλάδα εφέτος κατάφερε να κατακτήσει εκ νέου το ρεκόρ των έξι βραβείων που είχε κατακτήσει και το 2017.

 

 

Η πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΠΕ, Γιώτα Παπαρίδου, επεσήμανε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς και ακόμα περισσότεροι περήφανοι που και φέτος η χώρα μας διέπρεψε στα “2022 WITSA Global ICT Excellence Awards”. Μάλιστα δίνοντας ένα δυναμικό παρόν, αφού οι ελληνικές συμμετοχές απέσπασαν 6 βραβεία, αριθμό ρεκόρ που είχαμε κατακτήσει ξανά το 2017. Οι συνεχείς διακρίσεις των επιχειρήσεων της χώρας μας σε ένα διεθνή διαγωνισμό με τεράστια εμβέλεια αποδεικνύει έμπρακτα την ισχύ του κλάδου της ψηφιακής τεχνολογίας στην Ελλάδα, δίνοντας της μια θέση κύρους στην διεθνή βιομηχανία της ψηφιακής τεχνολογίας».

 

 

Ο ΣΕΠΕ στηρίζει διαχρονικά και ενεργά τις υποψηφιότητες για τα «WITSA Global ICT Excellence Awards», με κύριο στόχο να φέρει στο προσκήνιο πρωτοβουλίες, εφαρμογές, αλλά και επιχειρηματικές πρακτικές, οι οποίες θα προβάλουν το σύγχρονο ψηφιακό πρόσωπο της χώρας παγκόσμια, αναδεικνύοντας, παράλληλα, τις δυνατότητες ανάπτυξης του κλάδου Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Ελλάδα.

 

 

Ο WITSA ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί κοινοπραξία 80 συνδέσμων πληροφορικής απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίοι σήμερα αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 90% της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας.