Ανοικτή στο κοινό με ελεύθερη είσοδο θα είναι και αύριο η Έκθεση Ακινήτων “Property Show Athens 2023” που διοργανώνεται στο Ζάππειο στην Αθήνα.

Στόχος του «Property Show Athens», που έχει ως σλόγκαν “Βρείτε το σπίτι των ονείρων σας” είναι η παρουσίαση των σηµερινών δεδοµένων που επικρατούν στην αγορά ακινήτων της Ελλάδας και η διερεύνηση των προοπτικών της για τα επόµενα χρόνια. Ακόµα, θα παρουσιαστούν τα πλεονεκτήµατα της ελληνικής αγοράς ακινήτων για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων. Επίσης, επιχειρήσεις του τοµέα ακινήτων θα έχουν την ευκαιρία στην έκθεση να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους προς τους ενδιαφερόµενους αγοραστές.

Στην πρώτη ημέρα της έκθεσης πραγματοποιήθηκε και μεγάλο συνέδριο που επικεντρώθηκε στα σηµερινά δεδοµένα της αγοράς ακινήτων στη Ελλάδας, στους παράγοντες που επηρεάζουν την προσφορά, τη ζήτηση και τις τιµές των ακινήτων, και σε σειρά άλλων επίκαιρων ζητημάτων.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Μεσιτών Αττικής-Αθηνών και την εταιρεία επικοινωνίας, εκδόσεων, διαφημίσεων και συνεδρίων FMW Financial Media Way.