Προς υλοποίηση οδεύει ένα ιδιαίτερης σημασίας έργο στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, θα δημιουργηθεί ένα πάρκο για παιδιά ΑμεΑ, πέρα από το κτίριο ΑμεΑ που ήδη κατασκευάζεται εντός της έκτασης του αεροδρομίου Ελληνικού.

Ο δρόμος για την υλοποίηση του έργου άνοιξε με την εξασφάλιση της σχετικής χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής, μετά τη σχετική μελέτη που είχε υποβάλει ο δήμος. Συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός και η μελέτη προβλέπουν τη δημιουργία του πάρκου με πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και αθλητικές δομές, το οποίο θα βρίσκεται δίπλα στο κτίριο ΑμεΑ, στο σημερινό πάρκο της Αγίας Παρασκευής, που με τη σειρά του θα αναβαθμιστεί και θα επεκταθεί.

«Όταν τα όνειρα γίνονται πράξη», ανέφερε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, σε σχετική ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook. Τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς μια προσωπική μου δέσμευση από το 2019 δρομολογήθηκε και θα υλοποιηθεί ταχύτατα τους επόμενους μήνες, εγκαινιάζοντας ένα λιμάνι ψυχαγωγίας, άθλησης και χαράς για όλα τα παιδιά της Αττικής και όχι μόνο του δήμου μας».

Και κατέληξε: «Στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, που είναι πρωταγωνιστής και σε αυτό το κοινωνικό επίπεδο, κανένας δεν θα νιώθει και δεν θα είναι αποκλεισμένος, καθώς δίνει ίσες ευκαιρίες προς όλους τους συμπολίτες μας. Ευχαριστώ προσωπικά τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Θεοδωρόπουλο για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας, που σε λίγους μήνες θα γίνει έργο ζωής για όλα τα παιδιά ΑμεΑ».