Με πλούσιο ρεπορτάζ για όλες τις εξελίξεις αλλά και ζωντανή μετάδοση της ομιλίας και της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, θα καλύψει το ειδησεογραφικό portal economix.gr την 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η ειδησεογραφική ομάδα του Economix.gr θα σας μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από την 86η ΔΕΘ με θέματα, παραπολιτικά σχόλια για πολιτική και οικονομία (στις σελίδες «Παραπολιτίξ» και «Παραεκονομίξ») αλλά και ζωντανές μεταδόσεις για την παρουσία του πρωθυπουργού από την έκθεση.

Οι ζωντανές μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου από το economix.gr:

Οι ζωντανές μεταδόσεις θα ξεκινήσουν λίγα λεπτά πριν την ομιλία αλλά και τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού και θα είναι διαθέσιμες στην αρχική σελίδα του economix.gr ενώ, παράλληλα, θα καταγράφονται καρέ – καρέ τα στιγμιότυπα και οι απαντήσεις του. Το πρόγραμμα των ζωντανών μεταδόσεων για το Σαββατοκύριακο:

  • Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022, 20:00 – Ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ, στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο.
  • Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022, 13:00 – Συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς αύριο είναι προγραμματισμένη η συνάντησή του με τη διοίκηση της ΔΕΘ, η επίσκεψή του στα περίπτερα της Έκθεσης και η ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού αναλυτικά:

Παρασκευή 9/9/2022

Άφιξη του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Σάββατο 10/9/2022

10:30 Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ

11:00 Περιήγηση στα περίπτερα της Έκθεσης
20:00 Ομιλία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ, στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο

Κυριακή 11/9/2022

13:00 Συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο.

Διαβάστε αποκλειστικά στο economix.gr για την 86η ΔΕΘ