Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι δυνατότητες χρηματοδότησης από την περιφέρεια Αττικής έργων υποδομής, ενεργειακών και οδικών παρεμβάσεων στον δήμο Πεντέλης, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της συνάντησης του Γιώργο Πατούλη με τη δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά.

Η κυρόα Κεχαγιά ζήτησε τη στήριξη της περιφέρειας, για την ενεργειακή αναβάθμιση των κλειστών γυμναστηρίων που διαθέτουν σχολεία της περιοχής, την λειτουργία παιδικού σταθμού στην Πεντέλη και την δημιουργία Κέντρου Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια. Αναφέρθηκε, παράλληλα, στην ανάπλαση του γηπέδου της Νέας Πεντέλης με την προοπτική να λειτουργήσει στην ευρύτερη έκταση Πάρκο Αναψυχής.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης, επισήμανε πως η περιφέρεια Αττικής, έχει ως στόχο την πλήρη αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικού εργαλείου, προκειμένου να στηρίξει τις ώριμες μελέτες των υπηρεσιών των δήμων. Αναφερόμενος στο αίτημα της κυρίας Κεχαγιά για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην Πεντέλη με νέες διαγραμμίσεις, επισήμανε πως η περιφέρεια θα ανταποκριθεί άμεσα, καθώς ήδη εκτελείται ένα ευρύ πρόγραμμα αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας σε ολόκληρη την Αττική με παρεμβάσεις και αναπλάσεις του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της περιφέρειας.