Απο τον επαρχιακό οδικό αξονα Βρύσες – Χώρα Σφακίων ξεκινησαν οι εργασίες για την υλοποίηση του μεγάλου έργου οδικής ασφάλειας που εκτελεί η Περιφέρεια Κρήτης, το οποίο περιλαμβάνει βελτιώσεις σε περίπου 100 σημεία στην Π.Ε. Χανίων, ο προϋπολογισμός των οποίων φτάνει τα 9,5 εκατ. ευρώ (από το σύνολο των 34,5 εκατ. ευρώ για όλη την Κρήτη).

Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, πραγματοποίησε σήμερα αυτοψία στο σημείο των εργασιών και σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιπεριφέρειας , διαπίστωσε την εξαιρετική ποιότητα των στοχευμένων παρεμβάσεων στα επιλεγμένα τμήματα του οδικού άξονα, όπου η σχετική μελέτη υπέδειξε την ανάγκη βελτίωσης της οδικής ασφάλειας μέσω της κατασκευής αντιολισθηρού ασφαλτοτάπητα, καθώς και κατάλληλης σήμανσης και διαγράμμισης.

Ανάλογες εργασίες έχουν μελετηθεί και θα υλοποιηθούν σε κύριους οδικούς άξονες στο σύνολο της Π.Ε. Χανίων. Στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι σχετικές εργασίες σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου στην περιοχή των Κεραμιών, καθώς και στον οδικό άξονα Βαμβακόπουλο – Αλικιανός.