INTRALOT
INTRALOT
INTRALOT
INTRALOT
Πηγή Εικόνας: intralot

Η Intralot Inc., θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου έως το 2029 με την Georgia Lottery Corporation, τη Λοταρία της Πολιτείας της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, συνεχίζοντας την επιτυχημένη εξαετή συνεργασία της.

Το έργο αφορά στην παροχή προηγμένων υπηρεσιών για την παρακολούθηση των παιγνιομηχανών COAM (Coin Operated Amusement Machines).

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Intralot, Χρήστος Δημητριάδης, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Georgia Lottery Corporation για τη μακροχρόνια συνεργασία μας, που έχει σκοπό να συνδράμει στη μεγιστοποίηση της συνεισφοράς σε εκπαιδευτικούς πόρους της Πολιτείας της Τζόρτζια. Είμαστε ενθουσιασμένοι βλέποντας την τεχνολογία και τις υπηρεσίες μας να συμβάλλουν στον μετασχηματισμό του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών και να δημιουργούν πολλαπλές ευκαιρίες ανάπτυξης».

Οι ομάδες της Intralot και της Georgia Lottery Corporation, μέσα από τη στενή συνεργασία τους τα τελευταία έξι χρόνια, δημιούργησαν μια αποτελεσματική διαχείριση παρακολούθησης των παιγνιομηχανών COAM. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, με το νέο συμβόλαιο, η Intralot θα ενδυναμώσει με την προηγμένη τεχνολογία της την Georgia Lottery Corporation, υποστηρίζοντας τις επιχειρησιακές ανάγκες της.