Σμήνος drones
Σμήνος drones
Σμήνος drones
Σμήνος drones
Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ένα πολύ ενδιαφέρον, επαγγελματικό σεμινάριο διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας, ως το πρώτο «Σεμινάριο Επικοινωνίας με Drones».

Το event θα διοργανωθεί Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, από τις 09:30 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα, σε συνέχεια της ημερίδας που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Studio E της ΕΡΤ, τον περασμένο Ιούνιο.

«Η τεχνολογία των λεγόμενων Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών, γνωστών ως drones, εισβάλλει στη ζωή μας και αλλάζει την επικοινωνία, τη δημοσιογραφία, το επιχειρείν και εν τέλει τη καθημερινότητά μας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στην σύγχρονη επικοινωνία, αλλά και σε κάθε πολίτη που θα ήθελε να εκπαιδευτεί σχετικά με τις προκλήσεις, ευκαιρίες και δυνατότητες αυτής της ευρέως διαθέσιμης τεχνολογίας, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης, καθώς και ειδικούς όρους περαιτέρω πρακτικής εκπαίδευσης, που οδηγεί σε απόκτηση Άδειας Χειριστή Drones από την ΥΠA.

Το Σεμινάριο που αποτελεί συνέχεια εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών του Ινστιτούτου στην Aθήνα και στη Βιέννη, πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και την υποστήριξη της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης καθώς και του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Παραστάτες είναι η Direction Business Network, η Dikaiologitika News, η Web10 και το Futurology.gr