Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στα καθημερινά προβλήματα των επιχειρηματιών, με έμφαση σε αυτά που αντιμετωπίζουν στη Θεσσαλονίκη θα συνεχίζει τα εστιάζει το διοικητικό συμβούλιο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου της πόλης (ΕΒΕΘ), όπως επισήμανε ο επικεφαλής του, Γιάννης Μασούτης, πρόεδρος στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ).

«Το κυκλοφοριακό στη Θεσσαλονίκη, η στάθμευση και η κατασκευή της υπερυψωμένης λεωφόρου “Fly Over” έχουν επηρεάσει αρνητικά την εμπορική κίνηση στο κέντρο της πόλης», τόνισε ο κ. Μασούτης στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΘ, όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση του φορέα. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του δ.σ του φορέα, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας και ο αγιασμός για το νέο έτος, με επίσημο προσκεκλημένο τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη.

Η διαμόρφωση ενός μετώπου ευθύνης για την επόμενη ημέρα της Θεσσαλονίκης ισχυροποιείται μέσα από τη συγκρότηση και λειτουργία του συμβουλίου των προέδρων των επιμελητηρίων της πόλης, ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΕΒΕΘ.

«Κοινός στόχος οφείλει να είναι η ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής, συνθήκη απαραίτητη ώστε να κερδίσουμε την επιχειρηματική εξωστρέφεια της πόλης, να προωθήσουμε την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων μας και να καταστήσουμε τη Θεσσαλονίκη πόλο έλξης μεγάλων, αξιόπιστων επενδυτών. Κινούμαστε στο σωστό δρόμο, οφείλουμε, όμως, να τρέξουμε ακόμη γρηγορότερα, να κλείσουμε εκκρεμότητες, να κλείσουμε το κεφάλαιο της Θεσσαλονίκης των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων» υπογράμμισε ο κ. Αγγελούδης.

Χαιρετισμό στη συνεδρίαση απηύθυνε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ενώ το φλουρί κέρδισε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου, Νικόλαος Φεσσάς. Παράλληλα, στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΘ, βραβεύτηκαν, όπως κάθε χρόνο, τα παιδιά υπαλλήλων του επιμελητηρίου, που διακρίθηκαν για τις μαθητικές και ακαδημαϊκές τους επιδόσεις.