Πηγή Εικόνας: απε - μπε

Τα 100 εκατ. ευρώ άγγιξε ο κύκλος εργασιών της JYSK Ελλάδας το οικονομικό έτος 2022/2023 (από 1η Σεπτεμβρίου 2022 έως 31 Αυγούστου 2023) ενώ τα ΕΒΙΤ ξεπέρασαν τα 13,5 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία λειτουργεί οκτώ χρόνια στην Ελλάδα, διαθέτει 57 καταστήματα και πάνω από 500 εργαζομένους στη χώρα μας, έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο 22 καταστημάτων στην Αθήνα, 2 στη Θεσσαλονίκη και 33 σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα πλάνα ανάπτυξης της εταιρείας συνεχίζουν να είναι φιλόδοξα καθώς για το οικονομικό έτος 2024 προβλέπεται το άνοιγμα αρκετών νέων καταστημάτων και σε πόλεις που δεν υπάρχει ήδη κατάστημα JYSK ενώ αρκετά ακόμα υπάρχοντα καταστήματα θα ανακαινιστούν στο τελευταίο concept καταστημάτων 3.0.

O Sandor Szimeiszter, Country Director JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας δήλωσε σχετικά με τα αποτελέσματα της JYSK Ελλάδας:«Είμαι πολύ περήφανος για τα αποτελέσματα που η ελληνική ομάδα της JYSK κατάφερε να πετύχει στο προηγούμενο οικονομικό έτος. Η αύξηση του αριθμού των πελατών που επισκέφτηκαν τα καταστήματά μας δείχνει ότι η εμπορική μας πρόταση είναι ενδιαφέρουσα σε όλο και μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού της Ελλάδας που ψάχνει τρόπους για να επιπλώσει, να διακοσμήσει, να ανακαινίσει και γενικά να κάνει πιο όμορφο το σπίτι του. Τώρα ο στόχος μας είναι να ανοίξουμε ακόμα περισσότερα καταστήματα έτσι ώστε να φέρουμε αυτή την επιτυχημένη εμπορική πρόταση πιο κοντά σε ακόμα περισσότερους πελάτες μας στην Ελλάδα».

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων ειδών σπιτιού, με σκανδιναβικές ρίζες, η οποία κάνει την ανανέωση του σπιτιού και του κήπου εύκολη για όλους. Με περισσότερα από 3.300 φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 48 χώρες, η JYSK έχει πάντα μία εξαιρετική προσφορά και μία ανταγωνιστική εξυπηρέτηση κοντά στους πελάτες της, ανεξαρτήτως με ποιον τρόπο επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους. Ο ιδρυτής της, Lars Larsen, άνοιξε το πρώτο κατάστημα στη Δανία το 1979. Σήμερα η JYSK απασχολεί 31.000 υπαλλήλους. Η JYSK ανήκει στην οικογένεια που κατέχει το Lars Larsen Group, με ένα συνολικό ετήσιο τζίρο 5,9 δισ. ευρώ για το οικονομικό έτος 2021/22. Ο τζίρος της JYSK ήταν 5,2 δισ. ευρώ για το οικονομικό έτος 2022/23.