Πηγή Εικόνας: peakpx

Αύξηση 8% κατέγραψαν κατά τον μήνα Αύγουστο 2023, οι συνολικές πωλήσεις του ομίλου Jumbo. Για το οκτάμηνο του 2023, οι πωλήσεις του ομίλου, εμφανίζονται αυξημένες κατά περίπου 18%.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «ακόμη και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, ο όμιλος Jumbo, συνέχισε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα την στρατηγική της μείωσης τιμών. Ο όμιλος Jumbo συνεχίζει να μειώνει καθημερινά 150 τιμές στην γκάμα των προϊόντων που εμπορεύεται, στηρίζοντας έμπρακτα τον καταναλωτή σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία».

Αναλυτικά, στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας (χωρίς να υπολογίζονται οι ενδοεταιρικές συναλλαγές), παρουσίασαν αύξηση κατά περίπου 9%. Συνολικά για το πρώτο οκτάμηνο του έτους 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας -χωρίς τις ενδοεταιρικές συναλλαγές- παρουσίασαν αύξηση κατά περίπου 20% σε σχέση με το 2022.

Στην Κύπρο οι πωλήσεις των καταστημάτων κατά τον Αύγουστο του 2023 αυξήθηκαν κατά περίπου 7%, σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα. Συνολικά οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο για το πρώτο οκτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά περίπου 16%, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Στη Βουλγαρία οι πωλήσεις του δικτύου κατέγραψαν αύξηση κατά περίπου 11% τον Αύγουστο του 2023, σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα. Συνολικά οι πωλήσεις στη Βουλγαρία για το πρώτο οκτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά περίπου 15%, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Στη Ρουμανία οι πωλήσεις σημείωσαν αύξηση της τάξης του +4% περίπου τον Αύγουστο του 2023, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα όπου τα σχολεία ξεκίνησαν να λειτουργούν δια ζώσης μία εβδομάδα νωρίτερα σε σχέση με φέτος. Συνολικά οι πωλήσεις στη Ρουμανία για το πρώτο οκτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά περίπου 14%, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.