Η εταιρία Trikalinos συμμετείχε στην πανελλαδική δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, με τελικούς αποδέκτες μαθητές σε σχολεία όλης της χώρας.

Ειδικότερα, η Trikalinos προσέφερε τεχνολογικό εξοπλισμό στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Αγριανής- Σουφλίου, με στόχο τη συνεισφορά στην καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επιλογή του σχολείου έγινε στρατηγικά, καθώς δόθηκε προτεραιότητα σε απομακρυσμένα σχολεία της χώρας για την προσφορά εξοπλισμού.

«Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάνης, ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Τρικαλινός, Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, για τη δωρεά του εξοπλισμού στο σχολείο μας. Υπήρχε μεγάλη ανάγκη του εν λόγω εξοπλισμού, καθώς δεν διαθέτουν όλες οι αίθουσες του σχολείου μας ολοκληρωμένο εξοπλισμό. Ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται καθημερινά από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές στο μάθημα, κάνοντάς το πιο ενδιαφέρον, διαδραστικό, εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό» επισημαίνεται στην ευχαριστήρια επιστολή του σχολείου προς της εταιρία Trikalinos.

Μέσω της συγκεκριμένης δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Trikalinos υπογραμμίζει την ανάγκη στήριξης στη νέα γενιά και προσφέρει μέσα από ένα ευρύ πλέγμα ενεργειών πολύτιμα εφόδια για τη μετέπειτα επαγγελματική πορεία τους.