Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελκυστική και άκρως αποδοτική προς όλους τους καταθέτες  της εγχώριας  αγοράς είναι η πρόταση της  Attica Bank για επιτόκιο στα επίπεδα  του 2,3%  ανεξαρτήτου  ποσού  διάθεσης  των καταθετών .

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Attica Bank κα Ελένη Βρεττού έκανε  κίνηση ματ  έναντι των συστημικών  τραπεζών  που αποδείχθηκαν  συγκρατημένες σε ότι αφορά  τα επιτόκια  καταθέσεων όταν ως βάση ενός καλύτερου επιτοκίου έβαλαν τις 15.000 ευρώ. Η Attica bank «αγκαλιάζει»  το πρώτο  ευρώ με την προϋπόθεση ότι ο  καταθέτης θα πρέπει να  «κλείσει» τα χρήματα του για 24 μήνες.

Επίσης, η Τράπεζα ενίσχυσε περαιτέρω και τα προσφερόμενα επιτόκια στο προϊόν Attica Double Profit που αφορά σε 6μηνη ή 12μηνη προθεσμιακή κατάθεση, η οποία συνδυάζει την μηνιαία καταβολή τόκων και το διπλασιασμό της απόδοσης στη λήξη της προθεσμιακής κατάθεσης.

Ταυτόχρονα, η Τράπεζα προχώρησε σε αύξηση των επιτοκίων των καταθέσεων που συνδυάζουν προθεσμιακή κατάθεση με Αμοιβαία Κεφάλαια καθώς και του προϊόντος Capital Invest που επιπλέον συνδυάζει και ασφάλιση ζωής, οι αποδόσεις των οποίων φτάνουν πλέον έως και το 2,20%.

Τα παραπάνω προϊόντα παρέχονται ήδη από την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023, μέσω του δικτύου καταστημάτων της Attica Bank σε όλη την Ελλάδα και αφορούν νέους και υφιστάμενους πελάτες, οι οποίοι μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητες που έχουν στη διάθεσή τους, επισκεπτόμενοι το κατάστημα επιλογής τους.