Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ολοκληρώθηκαν οι αναρτήσεις των ανακοινώσεων στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση 122 θέσεων Ειδικού ΕπιστημονικούΤεχνικού προσωπικού και 30 θέσεων Διοικητικού προσωπικού, προς ενίσχυση των Ερευνητικών Κέντρων της χώρας που υπάγονται στην Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας. Οι αποφάσεις για την έκδοση των προκηρύξεων υπεγράφησαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον αρμόδιο Υφυπουργό και Βουλευτή Κορινθίας, κ. Χρίστο Δήμα.

 

 Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

 

«Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και η Γενική Γραμματεία Έρευνας & Καινοτομίας, σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ, προχωράμε στην άμεση στελέχωση των Ερευνητικών Κέντρων της χώρας, με 152 νέες θέσεις επιστημονικού, τεχνικού και διοικητικού προσωπικού. Με όραμα και πρόγραμμα προχωράμε μπροστά για μία σύγχρονη και ανταγωνιστική Ελλάδα, που επενδύει στην έρευνα, την καινοτομία και την ανάπτυξη».  

 

Ο αρμόδιος Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας, κ. Χρίστος Δήμας δήλωσε:

 

«Προχωράμε στην άμεση στελέχωση των Ερευνητικών Κέντρων με νέο ανθρώπινο δυναμικό. Έπειτα από μια δεκαετία αυστηρών περιορισμών στις προσλήψεις στον δημόσιο τομέα, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και ειδικότερα η Γενική Γραμματεία Έρευνας & Καινοτομίας σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ προχώρησε τις διαδικασίες για την κάλυψη 152 θέσεων ειδικού επιστημονικού, τεχνικού και διοικητικού προσωπικού στους εποπτευομένους από την ΓΓΕΚ ερευνητικούς και τεχνολογικούς φορείς. Συνεχίζουμε τον σχεδιασμό μας για την ενίσχυση της έρευνας και της καινοτομίας μέσω της ενδυνάμωσης των Ερευνητικών Κέντρων της χώρας».