Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Η EPSILON NET ανακοίνωσε  την εξαγορά πλειοψηφικού, ποσοστού 60% της εταιρίας TECHNOlife Ltd που δραστηριοποιείται στην  παροχή ολοκληρωμένων επιχειρηματικών λύσεων στον τομέα του business software.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του πρώτου τετράμηνου του 2021, οι πωλήσεις ανήλθαν σε 241.000 ευρώ, τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν σε 89.000 ευρώ, τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρίας την ημερομηνία της εξαγοράς ανέρχονται σε 303.000 ευρώ.

Η TECHNOlife ιδρύθηκε το 1994 από έμπειρα στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής και ειδικότερα τη μηχανογραφική οργάνωση επιχειρήσεων. H εταιρία υλοποιεί την ανάλυση – παραμετροποίηση – εγκατάσταση – υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού business ERP,  την ανάπτυξη ειδικών custom εφαρμογών όπου απαιτείται,   την εγκατάσταση – βελτιστοποίηση – υποστήριξη δικτυακών συστημάτων πολλών χρηστών , τηλεπικοινωνιακών δικτύων (VPN’s , Cloud Services) κλπ. Πελάτες της είναι επιχειρήσεις που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα των επαγγελματικών δραστηριοτήτων όπως βιομηχανία, βιοτεχνία, εμπόριο, υπηρεσίες, λογιστήρια κλπ.  Η TECHNOlife  υλοποιεί εξατομικευμένες λύσεις, βασισμένες σε business ERP εφαρμογές, που καλύπτουν σύνθετες ιδιαιτερότητες κάθετων αγορών, όπως εταιρίες forwarding, διεθνών μεταφορών, αρωματοποιίας, εταιρίες παραγωγής στον κλάδο της ένδυσης, παραγωγής τροφίμων και προϊόντων εστίασης, εκδοτικές επιχειρήσεις κ.α.

H αξιοποίηση της προηγμένης πλατφόρμας PYLON της EPSILON NET σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και εμπειρία της ομάδας έργων της TECHNOlife  αποτελούν μοχλό ανάπτυξης και παραγωγικότητας, με αποτέλεσμα τη βελτιστοποίηση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τελικούς πελάτες σε συγκεκριμένες κάθετες λύσεις.  Παράλληλα, οι ισχυροί πόροι τεχνολογικής υποστήριξης που παρέχει η EPSILON NET εγγυώνται την υψηλή ποιότητα του παραγόμενου αποτελέσματος και οδηγούν στις πιο σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις.