Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας δημοσίευμα που αναφέρει ότι η κρητική αλλαντοβιομηχανία Creta Farms περνά στον έλεγχο της Impala Hellas συμφερόντων του Δημήτρη Βιντζηλαίου που ελέγχει και τη Λακωνική Τροφίμων.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του capital.gr, «Ο επενδυτής Δ. Βιντζηλαίος, έχει δεσμευθεί να επενδύσει το ποσό των 20 εκατ. ευρώ και πως κατά το δεύτερο χρόνο και προς το σκοπό στήριξης της παραγωγικής και εν γένει λειτουργίας της Creta Farms, θα επενδύσει 5 εκατ. ευρώ. Με βάση το σχέδιο που έχει εκπονήσει ο επενδυτής οι πωλήσεις της Creta Farms εκτιμάται ότι θα αυξηθούν από 46.663.528,09 ευρώ το πρώτο οικονομικό έτος του επιχειρηματικού σχεδίου σε 130.629.945,71 ευρώ το 11ο οικονομικό έτος του σχεδίου και ο ετήσιος ρυθμός αύξησης θα είναι 10,8%».

«Όταν πριν από έναν ακριβώς χρόνο αποφάσισα να παρέμβω για να σώσω αυτή την εταιρία άπαντες προεξοφλούσαν την αποτυχία του εγχειρήματος. Σήμερα όμως η εταιρία γύρισε σελίδα, δεν έκλεισε, ο κόσμος κράτησε την δουλειά του και η Χώρα μας ένα δυνατό brand!» αναφέρει ο υπουργός με ανάρτηση στο twitter.