INTRALOT
INTRALOT
INTRALOT
INTRALOT
Πηγή Εικόνας: intralot

Η Intralot ανακοίνωσε σήμερα ότι η θυγατρική της Intralot Italian Investments BV υπέγραψε με την ιταλική εταιρεία «Gamma Bidco S.r.I.» (εταιρεία που συνεστήθη με κεφάλαια που διαχειρίζεται η Apollo Management IX, L.P.) συμφωνία πώλησης του ποσοστού συμμετοχής της στην Gamenet (6.000.000 μετοχές, ήτοι 20% του μετοχικού της κεφαλαίου), έναντι τιμήματος 75 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συγκεκριμένη συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί κατόπιν των απαραίτητων εγκρίσεων από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές και αρχές ανταγωνισμού.

Εξάλλου, η εταιρεία σε απάντηση επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διευκρινίζει ότι «βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΟΤΕ ΑΕ για την από κοινού διεκδίκηση άδειας διενέργειας τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν κατόπιν ολοκλήρωσης της σε εξέλιξη διαδικασίας θέσπισης του σχετικού ρυθμιστικού πλαισίου».

Επίσης, σε σχέση με την αναφορά της επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε φήμες για εξαγορά μεριδίου της Intralot από τον ΟΤΕ, η εταιρεία δηλώνει ότι «δεν είναι σε γνώση οποιασδήποτε τέτοιας συζήτησης ή απόφασης».