Εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της SUNLIGHT στην Ξάνθη
Εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της SUNLIGHT στην Ξάνθη

Ο Όμιλος Olympia ανακοίνωσε σήμερα, ότι ο Βασίλης Μπίλλης, μετά από 6,5 χρόνια επιτυχούς πορείας ως διευθύνων σύμβουλος, αποχωρεί από τη Sunlight και παραμένει στον Όμιλο Olympia ως μέλος του ΔΣ της Play.

Στη μεταβατική περίοδο, διευθύνων σύμβουλος στη Sunlight αναλαμβάνει ο Ρόμπυ Μπουρλάς, διευθύνων σύμβουλος της Olympia και μέλος του ΔΣ της Sunlight.

Επίσης, η εταιρεία προχωρά σε δομική αλλαγή, τόσο σε ότι αφορά την οργάνωσή της, όσο και την οργάνωση της παραγωγής, με στόχο να εστιάσει στη στρατηγική της προτεραιότητα που είναι οι ανερχόμενες τεχνολογίες μπαταριών λιθίου και να διεκδικήσει σημαντική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για το σκοπό αυτό, όπως ανακοινώθηκε, στην ομάδα της Sunlight εντάσσεται ο Foad Derisavi ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα παραγωγής και ανάπτυξης προϊόντων λιθίου και προηγμένων τεχνολογιών. Ο κ. Derisavi έχει πολυετή εμπειρία στην εταιρεία ATLAS Elektronik στον τομέα ανάπτυξης προηγμένων τεχνολογιών για μπαταρίες λιθίου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Από το νέο του ρόλο θα συμβάλλει στην διεύρυνση της γκάμας μπαταριών λιθίου για βιομηχανική χρήση, για την επέκτασή της Sunlight στις διεθνείς αγορές.

Ο κ. Κόπολας επικεφαλής της διεύθυνσης Recycling, αναλαμβάνει παράλληλα καθήκοντα Business Development για τις εφαρμογές μπαταριών λιθίου με στόχο να διευρύνει τους ορίζοντες της Sunlight με συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσης στη διοικητική ομάδα της Sunlight εντάσσεται από 1η Νοεμβρίου ο Βασίλης Γαβρόγλου, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού για όλο τον Όμιλο Ssunlight. Ο κ. Γαβρόγλου αναλαμβάνει παράλληλα και τα καθήκοντα διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρεία Olympia, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.