Το Forza 125 της Honda σχεδιάστηκε κυρίως για μετακινήσεις εντός πόλης και κατάφερε να κερδίσει τα εύσημα, γεγονός που μεταφράστηκαν σε αυξημένες πωλήσεις. Μέχρι το Σεπτέμβριο του 2023, οι πωλήσεις του είχαν ξεπεράσει τις 115.000 μονάδες.

Ο ζωηρός τετραβάλβιδος κινητήρας eSP (enhanced Smart Power) της Honda, οι συμπαγείς διαστάσεις, το σπορ ταμπεραμέντο και η ευκολία χειρισμού, αυξάνουν την ευελιξία του σε συνθήκες πόλης. Την ίδια στιγμή, η αίσθηση άνεσης, η προστασία από τον αέρα, αλλά και η πλούσια ισχύς στις υψηλές στροφές, επιτρέπουν ξεκούραστα ταξίδια όταν ο οδηγός αποφασίσει να κινηθεί εκτός πόλης. Σε συνδυασμό με τους άφθονους αποθηκευτικούς χώρους, τις premium πινελιές, τη νέα μοντέρνα αισθητική και την ποιότητα κατασκευής της Honda, το συνολικό πακέτο είναι πραγματικά δελεαστικό.

Ο τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος SOHC κινητήρας, τεχνολογίας eSP αποδίδει ισχύ 14,5 ίππους (10,7kW) στις 8.750 σαλ. με μέγιστη ροπή 12,3Nm στις 6.500 σαλ. Εκκινώντας από στάση, το Forza 125 επιταχύνει γρήγορα (0-200μ. καλύπτονται σε λιγότερο από 13,3 δευτερόλεπτα, με εξαιρετική απόκριση στο γκάζι και αποδοτική επιτάχυνση σε ταχύτητες 40-60 χλμ/ώρα, που είναι και η πιο διαδεδομένη ταχύτητα χρήσης σε συνθήκες εντός πόλης. Ταξιδεύει άνετα με περίπου 90χλμ/ώρα και αναπτύσσει τελική ταχύτητα 108 χλμ./ώρα. Με δυνητική κατανάλωση 41,7 χιλιομέτρων ανά λίτρο καυσίμου, η αυτονομία του σκούτερ φτάνει σχεδόν τα 500 χιλιόμετρα. Κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της Honda στην Ιταλία.