Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εκπροσώπησε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης στην τελετή έναρξης του 3oυ Olympic Yacht Show, που πραγματοποιήθηκε στην Olympic Marine στο Λαύριο.
Η εν λόγω διοργάνωση, την οποία στηρίζει έμπρακτα το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ως χορηγός, για ακόμη μια χρονιά, έχει καταστεί πλέον θεσμός, αποτελώντας μια σημαντική πλατφόρμα επικοινωνίας της ελληνικής ναυπηγικής αγοράς.
Στο χαιρετισμό του, ο κ. Στυλιανίδης τόνισε ότι η ανάπτυξη του yachting στην Ελλάδα σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τα τουριστικά δεδομένα της χώρας, καθόσον αποτελεί σημαντικό τμήμα του θαλάσσιου τουρισμού, ο οποίος χαρακτηρίζεται μια πολύ δημοφιλής δραστηριότητα μεταξύ Ελλήνων αλλά και ξένων επισκεπτών της χώρας μας. Ο υπουργός δεσμεύθηκε, το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής να προστατεύσει και να προωθήσει αυτόν τον ναυτικό τομέα που αποτελεί σημαντικό τμήμα της οικονομίας μας και συμβάλλει σημαντικά και ουσιαστικά στην απασχόληση και την ευημερία των πολιτών μας.
Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Στυλιανίδης συνεχάρη όλους τους συντελεστές του 3oυ Olympic Yacht Show και εξέφρασε τη βαθιά εκτίμηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για την αφοσίωση όλων των εμπλεκομένων στην ανάδειξη του ναυτικού τομέα.