Στην τελική ευθεία η σύμβαση ΟΣΕΘ-ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης
Στην τελική ευθεία η σύμβαση ΟΣΕΘ-ΚΤΕΛ ΘεσσαλονίκηςΠηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην εφαρμογή της Google Maps εντάχθηκε κάθε πληροφορία που αφορά στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ κι έτσι πλέον κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη θα έχει δίπλα του έναν ψηφιακό βοηθό, που θα τον διευκολύνει στις μετακινήσεις του, όπως επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση του οργανισμού.

«Ο ΟΑΣΘ εξελίσσεται. Δίνουμε τέλος στο έλλειμμα που υπήρχε στην ενημέρωση των επιβατών του οργανισμού» δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός του Κώστας Ταγγίρης προσθέτοντας ότι «στο εξής, όλοι οι επιβάτες, ιδίως όμως οι νεότεροι, οι οποίοι χρησιμοποιούν συστηματικά τις νέες τεχνολογίες, θα έχουν σωστή και πλήρης πληροφόρηση για τις μετακινήσεις τους στη Θεσσαλονίκη».

Σημειώνει, δε, ότι το προαναφερόμενο εργαλείο θα είναι ιδιαίτερο χρήσιμο και στους φοιτητές, ιδίως αυτούς που δεν είναι από τη Θεσσαλονίκη, καθώς θα μπορούν να έχουν στο κινητό τους άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση για τους τρόπους μετακίνησής τους, είτε με λεωφορεία του ΟΑΣΘ, είτε με τα πόδια, είτε με άλλους τρόπους.

Στην εφαρμογή Google Maps βρίσκονται πλέον, σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, οι στάσεις, οι διαδρομές, η άφιξη των λεωφορείων και γενικότερα κάθε πληροφορία που αφορά στα δρομολόγια του οργανισμού.