Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όπως έγραψε αναλυτικά το economix, στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΥΔΑΠ συζητήθηκαν αρκετά θέματα αλλά ένα… αναβλήθηκε!
Αυτό ήταν η πρόταση για τη νέα διοίκηση (τα νέα μέλη του ΔΣ) καθώς ο εκπρόσωπος του δημοσίου ζήτησε αναβολή της σχετικής συζήτησης για τις 12 Σεπτεμβρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η θητεία του τρέχοντος ΔΣ έληξε στις αρχές της εβδομάδας. Φαίνεται ότι το δημόσιο, (η κυβέρνηση δηλαδή… εεεε, συγνώμη λάθος, το ΤΑΙΠΕΔ και το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ….,) χρειάστηκε λίγες ημέρες ακόμη για να καταλήξει πώς θα προχωρήσει στη σύνθεση της νέας διοίκησης.
Και, ως εκ του θαύματος, ακούμε ότι κατέληξε σε ένα σενάριο που έχει ξανακουστεί….
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Παραεκονομίξ, όσοι βάλθηκαν να «φάνε» τον εδώ και χρόνια διευθύνοντα σύμβουλο Χαράλαμπο Σαχίνη θα… φάνε τη γλώσσα τους… Πιθανότατα λόγω ισχυρής άκρης στο Μαξίμου, φαίνεται ότι παραμένει στη θέση του… Αν και οι επιδόσεις – επιτυχίες αμφισβητούνται από κάποιους, όπως και η στρατηγική, εν τούτοις φαίνεται ότι στην κεφαλή του βασικού μετόχου κάτι φαίνεται ότι κάνει καλά….
Έτσι, τη «νύφη» των μεγάλων αλλαγών θα την πληρώσει η νυν Πρόεδρος του ΔΣ, Θεοδώρα Βαρβαρίγου, που θα αποχωρήσει.
Και για να μην έχετε αμφιβολίες για το ποιος και σε ποιο επίπεδο κάνει κουμάντο και προτάσεις για τη διοίκηση, σας έχουμε και μια ακόμη πληροφορία από το γαλατικό χωριό της ενημέρωσης… 
Νέος Πρόεδρος ακούγεται ότι αναλαμβάνει ο Γιώργος Στεργίου, πρώην γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής (Νο2 δηλαδή) της Νέας Δημοκρατίας και γνωστής προσήλωσης στον Πρωθυπουργό…
Απλά να θυμίσουμε ότι αφενός ο κ. Στεργίου ακούστηκε το τελευταίο έτος για 4-5 θέσεις εταιρειών – φορέων του δημοσίου (αλλά τώρα μάλλον κλείδωσε), στο ενδιάμεσο έτρεξε με τα εκλογικά του κόμματος (λιγότερο από το παρελθόν, μεγάλωσε άλλωστε….), ενώ μετά το πέρας της θητείας του στο τιμόνι των κομματικών της ΝΔ είχε ακουστεί, τότε, στα τέλη του 2021 ότι θα αντικαθιστούσε τον… Σαχίνη της ΕΥΔΑΠ, τον οποίο όπως σας γράψαμε κάποιοι γαλάζιου μισούν και κάποιοι αγαπούν….
Πόσες παροιμίες και ατάκες ταιριάζουν σε αυτά τα σκηνικά… Ας μείνουμε στο γνωστό: είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα….