Πηγή Εικόνας: Image by Jens P. Raak from Pixabay

Σε ακόμη μία επένδυση στην ελληνική αγορά προχώρησε η Everty. Πρόκειται για μια συναλλαγή χαρτοφυλακίου συνολικής επιφάνειας 33.000 τ.μ που αφορά σε δύο (2) σύγχρονα κέντρα logistics στην προνομιακή θέση του Δήμου Ασπροπύργου Αττικής. Τα ακίνητα έχουν σύγχρονους αποθηκευτικούς και γραφειακούς χώρους και είναι πλήρως μισθωμένα σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες logistics.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα δύο κέντρα logistics, Μαύρο Λιθάρι και Μελίσσια έχουν σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνουν λειτουργίες εφοδιαστικής αλυσίδας παγκόσμιας κλάσης, διαθέτουν πολλούς και άνετους χώρους στάθμευσης, αποτελεσματική και ασφαλή διάταξη αποθηκευτικών χώρων και σε σημείο με ασύγκριτη γειτνίαση προς όλα τα κύρια δίκτυα μεταφορών, παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε τρεις αυτοκινητόδρομους, συνδέοντας έτσι το σημείο με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και το Λιμάνι του Πειραιά.

Η Everty έχει επενδύσει μέχρι σήμερα συνολικά σε εννέα (9) ελληνικά περιουσιακά στοιχεία σε μόλις δυόμισι χρόνια. Η Everty Greece συνεχίζει να επενδύει στη φιλοξενία (Luxury Boutique hotels & Villas) και σε ποιοτικά εμπορικά ακίνητα (Prime Office Buildings – Logistics Centres).