Συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τους συνεργάτες του πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 4 Ιουλίου 2023, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μετά τη συνάντηση, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, δήλωσε: «Σήμερα, είχα την πρώτη μου θεσμική συνάντηση με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Στόχος της πολιτικής μας στο υπουργείο Εργασίας είναι οι όποιες αλλαγές που θα νομοθετήσουμε να λαμβάνουν υπ’ όψιν τη μείωση της γραφειοκρατίας για τις επιχειρήσεις, έτσι ώστε το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» να δουλεύει υπέρ και των εργαζομένων και των επιχειρήσεων».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, υπογράμμισε: «Με τη διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου επισκεφθήκαμε τον υπουργό, για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους. Με μεγάλη χαρά, ακούσαμε τον νέο τρόπο λειτουργίας της ψηφιακής κάρτας, η οποία δίνει μία νέα ώθηση σε ένα πρόβλημα που πραγματικά απασχολεί επιχειρήσεις και εργαζόμενους. Και στις άλλες προτάσεις που κάναμε στον υπουργό για τη λειτουργία των επιχειρήσεων, βρήκαμε έναν υπουργό που ακούει και όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε λύσεις σε θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα, ώστε οι επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και η χώρα να πάει μπροστά».