Πηγή Εικόνας: απε - μπε

Τη στρατηγική, το όραμα και το σύνολο των λύσεών της για την ψηφιοποίηση και τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα τον Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜμΕ) όλων των κλάδων παρουσίασε η Huawei στην Αθήνα στο Roadshow XtoB, “eXtend Connectivity, eXpand Business” που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ).


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η επαγγελματική πρόταση XtoB προσφέρει συνέργειες μεταξύ premium λύσεων συνδεσιμότητας όπως 5G, campus δίκτυα WiFi και optical LAN, λύσεις μισθωμένων γραμμών IP/Optical/5G, καθώς και Cloud υποδομών και υπηρεσιών. Το σύνολο δε του XtoB λύσεων συνδυάζεται με ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, υποστήριξης και διαχείρισης με στόχο το eXtended Connectivity για eXpanded Business.

Οι επισκέπτες του XtoB Roadshow ενημερώθηκαν από εξειδικευμένα στελέχη για την επιχειρηματική πρόταση B2B, που βασίζεται σε πολλαπλές συνδέσεις, πληθώρα εφαρμογών και διαφοροποιημένη εμπειρία εξυπηρέτησης. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τις νέες καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις που προσφέρει η Huawei για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Ο κ. Νίκος Λάζαρης, CEO Huawei Ελλάδος δήλωσε χαρακτηριστικά: “Κάθε επιχείρηση έχει ανάγκη για ασφαλή και αξιόπιστα δίκτυα και η Huawei μπορεί να προσφέρει ένα σύνολο λύσεων για την ψηφιοποίηση και επιτάχυνση του μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, σε όλους τους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων και των μικρομεσαίων (ΜμΕ), οι οποίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της Ελληνικής οικονομίας, συνιστώντας κινητήριο μοχλό ανάπτυξης. Με την παρουσία του XtoB Roadshow στην Ελλάδα, η Huawei επιβεβαίωσε, για άλλη μια φορά, τη δέσμευσή της να προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας αξιόπιστες λύσεις στις επιχειρήσεις που προσβλέπουν στην ψηφιακή τους αναβάθμιση.»

Από τον Μάϊο έως τον Σεπτέμβριο του 2023, η ευρωπαϊκή περιοδεία θα επισκεφθεί 23 χώρες και πιο συγκεκριμένα τις: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία, Φιλανδία, και την Ελλάδα.