Η Westnet, μέλος του ομίλου Olympia, με δραστηριότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία, ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Δαβιώτης ολοκληρώνει τη θητεία του στην εταιρία, καθώς και ότι ο Κωνσταντίνος Μάγκουρας αναλαμβάνει καθήκοντα interim γενικού διευθυντή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μετά από μία μακρόχρονη πορεία στη Westnet, ο Γιώργος Δαβιώτης ολοκληρώνει τη θητεία του στην εταιρία έχοντας συνεισφέρει καθοριστικά στη δυναμική ανάπτυξή της, εντός κι εκτός συνόρων. Μέσα από τους ρόλους του διευθυντή πωλήσεων, του εμπορικού διευθυντή και από το 2019 του γενικού διευθυντή, ηγήθηκε και συμμετείχε ενεργά στα πλάνα ανάπτυξης της Westnet, εξασφαλίζοντας την επιτυχή υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού με τη δημιουργία σημαντικών συνεργασιών, τη διαμόρφωση ενός ανταγωνιστικού προϊοντικού χαρτοφυλακίου και την επέκτασή της σε νέες γεωγραφίες και αγορές εκτός Ελλάδος.

Τη θέση του interim γενικού διευθυντή στη Westnet αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Μάγκουρας, chief operating officer της εταιρείας. Στέλεχος με πολυσχιδή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων και των οικονομικών και μακροχρόνια σταδιοδρομία στον Όμιλο Olympia, εντάχθηκε στο δυναμικό του το 2010 αναλαμβάνοντας σειρά θέσεων ευθύνης. Το 2018 ανέλαβε στη Westnet τον ρόλο του chief financial officer και αργότερα προήχθη σε chief operating officer έχοντας στην ευθύνη του τις διευθύνσεις των finance, legal, logistics, service και IT. Είναι κάτοχος BSc του τμήματος μαθηματικών στο ΕΚΠΑ και μεταπτυχιακού MSc στη χρηματοοικονομική και τραπεζική στο ΟΠΑ.