Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την έναρξη της δραστηριότητάς της στον τομέα των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων ανακοίνωσε η Westnet, μέλος του διεθνούς επενδυτικού Ομίλου Olympia.

Μέσω της νέας επιχειρηματικής μονάδας «Westnet Solar Systems», η εταιρεία στοχεύει στην προσφορά των πλέον αποδοτικών ενεργειακών λύσεων για τις ανάγκες ενός σπιτιού.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «η Westnet, πιστή στον σκοπό της να διευρύνει την πρόσβαση σε προηγμένη τεχνολογία, ενισχύει σημαντικά το χαρτοφυλάκιό της, προσθέτοντας την κατηγορία των οικιακών φωτοβολταϊκών και παρέχει λύσεις με τεχνολογία αιχμής, μέσα από μια δυναμική γκάμα προϊόντων, όπως φωτοβολταϊκά πάνελ (PV panel), μετατροπείς ρεύματος (inverters) και συστήματα αποθήκευσης (battery systems). Σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές και εστιάζοντας στις σύγχρονες ανάγκες των οικιακών χρηστών για εξοικονόμηση ενέργειας, η εταιρεία φέρνει στην αγορά ολοκληρωμένες προτάσεις υψηλών προδιαγραφών».

Ο Κωνσταντίνος Μάγκουρας, General Manager της Westnet, δήλωσε: «Στη Westnet, στόχος μας είναι να φέρνουμε πιο κοντά τους συνεργάτες και τους καταναλωτές στην εξέλιξη της τεχνολογίας ώστε να απολαμβάνουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη της. Με την στρατηγική είσοδό μας στον χώρο των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενδυναμώνουμε σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των διαθέσιμων λύσεων, προσφέροντας προτάσεις προηγμένης τεχνολογίας που εξασφαλίζουν την πλέον ευέλικτη και αξιόπιστη ενεργειακή αναβάθμιση, με θετικό αποτύπωμα στο περιβάλλον».