Η Westnet, μέλος του ομίλου Olympia, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Daewoo ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του κατασκευαστή στην Ελλάδα στην κατηγορία των οικιακών συσκευών και της τηλεόρασης. Στόχος της εταιρείας είναι η ενίσχυση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου και η διεύρυνση των διαθέσιμων λύσεων προς το δίκτυο πελατών της,

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε πρόσφατα για τους συνεργάτες της, με παρουσία και ξένων εκπροσώπων του brand στην Ελλάδα, η Westnet παρουσίασε τις νέες λύσεις που φέρνει στους καταναλωτές με προσιτά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η Zeynep Dağhan, Brand Marketing Manager Daewoo, σημείωσε: «Η αποστολή μας είναι να κάνουμε τις τελευταίες και μεγαλύτερες τεχνολογίες, προσιτές και διαθέσιμες στον καθένα, κάτι το οποίο απαιτεί σημαντική τεχνογνωσία. Έχουμε, όμως, την εμπειρία, τη δυναμική καθώς και τις καλύτερες στην κατηγορία τεχνικές ικανότητες να το πραγματοποιήσουμε χάρη στις κορυφαίες υποδομές μας, που περιλαμβάνουν κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης και μονάδα παραγωγής».

Αναφορικά με τη νέα συνεργασία, ο γενικός διευθυντής της Westnet, Γιώργος Δαβιώτης, δήλωσε: «Η Westnet εστιάζει διαχρονικά στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών, έχοντας μέχρι σήμερα περισσότερους από 40 κορυφαίους κατασκευαστές στο χαρτοφυλάκιό της. Η νέα συνεργασία με τη Daewoo αποτελεί μέρος του στρατηγικού μας σχεδιασμού ενισχύοντας περαιτέρω την προϊοντική “φαρέτρα” μας με την αξιοπιστία και την καινοτομία της. Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε, να επενδύουμε σε δυναμικά brands, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να φέρνουμε προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες μας που εμπιστεύονται τη διανομή της Westnet».