Εορταστικές διαδρομές ξεκίνησε από την Κυριακή 18/12 ο συρμός του Τραμ, που φόρεσε τα γιορτινά του και θα κινείται στο δίκτυο για τις επόμενες δύο εβδομάδες. «Ντυμένος» εξωτερικά στα χρώματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς  και φωταγωγημένος τις πρώτες ημέρες με λαμπάκια led, που λαμβάνουν ενέργεια από φωτοβολταϊκά πάνελ τοποθετημένα στην οροφή του, ο συρμός του Τραμ έκανε την Κυριακή στάση στο Σύνταγμα.

Στο τιμόνι του βρέθηκε για να καλωσορίσει τα παιδιά, να δεχτεί τα αιτήματά τους και να τα ξεναγήσει στο νέο του όχημα ο Άγιος Βασίλης, ο Άγιος της καρδιάς μικρών και μεγάλων. Οδηγός της ΣΤΑ.ΣΥ έβαλε στην άκρη προσωρινά την υπηρεσιακή του στολή, φόρεσε αυτή του Άι Βασίλη και υποδέχθηκε τους μικρούς επιβάτες, επιφυλάσσοντάς τους γλυκές εκπλήξεις και επιβραβεύσεις. Αφού μοίρασε απλόχερα ευχές και χαρά, ο Άγιος Βασίλης αναχώρησε από το Σύνταγμα, με το φωταγωγημένο, σύγχρονο όχημά του, που κινούμενο στους δρόμους της Αθήνας και κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, αιφνιδίασε ευχάριστα και τους συμπορευόμενους οδηγούς αυτοκινήτων.

Παρακαλούμε αποδεχτείτε τα cookies από το YouTube για την αναπαραγωγή αυτού του video. Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο στο YouTube, μία υπηρεσία που παρέχεται από τρίτους.

Πολιτική Απορρήτου YouTube

Με την αποδοχή αυτής της ενημέρωσης, οι ρυθμίσεις σας θα αποθηκευθούν και η σελίδα θα ανανεωθεί.