Η Depia Automations και η Motion Nest είναι δύο από τις δυναμικές ελληνικές εταιρείες με έδρα τη Θεσσαλονίκη, οι οποίες συμμετέχουν στο μεγαλύτερο και πληρέστερο Φεστιβάλ Εργασίας #JobFestival2022 που διοργανώνει ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το Skywalker.gr

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο job festival μπορούν να επισκεφθούν το www.jobfestival.gr, να δουν τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας, να στείλουν το βιογραφικό τους σε αυτές τις εταιρείςε που τους ενδιαφέρουν και να δηλώσουν συμμετοχή στο φεστιβάλ, καθώς και στα workshops.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσέλευση και το ενδιαφέρον του κόσμου», εξηγεί η ηλεκτρολόγος μηχανικός της Depia Κωνσταντίνα Ασλάνη.

Depia Automations : Τεχνολογικές λύσεις ρομποτικής & αυτοματισμού

Η Depia Automations (https://depia.gr) , μία διαρκώς εξελισσόμενη εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη  εξειδικεύεται στον τομέα του αυτοματισμού , σχεδιάζει και κατασκευάζει προηγμένες τεχνολογικές λύσεις με κύριο στόχο την βελτίωση της ποιότητας και της ταχύτητας της παραγωγικής διαδικασίας.

Με 30 χρόνια εμπειρίας , συμμετοχή σε περισσότερα από 3000 έργα σε περισσότερες από 16 χώρες του κόσμου, η Depia συνεχίζει την ανάπτυξή της βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία των μηχανικών της και στην εξειδίκευση σε μεγάλα , πολύπλοκα έργα στο πεδίο του βιομηχανικού  αυτοματισμού ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές.

Βασικό πυρήνα της εταιρείας, αποτελεί μια ομάδα έμπειρων Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων μηχανικών και Μηχανικών Αυτοματισμού.

«Σημαντικό για εμάς είναι ο χαρακτήρας του υποψήφιου. Είμαστε μια εταιρεία που δίνουμε έμφαση στις προσωπικές σχέσεις που δημιουργούμε με τους πελάτες, αλλά και μεταξύ μας», τονίζει ο Δημήτρης Καρακώστας υπεύθυνος πωλήσεων της  Motion Nest  μιας ακόμη ελληνικής εταιρείας παραγωγής προϊόντων για τη βιομηχανία.

 

Περισσότεροι από 300 εργοδότες από όλους τους κλάδους δραστηριότητας βρίσκονται στις 18 και 19 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» για να αξιολογήσουν υποψήφιους για 3000 περίπου ανοιχτές θέσεις εργασίας. Το job festival πραγματοποιείται τις ίδιες μέρες και ώρες και στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Και αυτό ίσως είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα των ημερών. Ότι η ελληνική αγορά εργασίας αποκτά ξανά δυναμική, ανατρέποντας σταδιακά το brain drain που προκάλεσε «αιμορραγία» στο επιστημονικό κυρίως δυναμικό της χώρας.