Συνέδριο με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Η κινητήρια δύναμη για τη συνεχή ανάπτυξη του ιδιωτικού & δημόσιου τομέα», διοργανώνει η Palladian Conferences την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Αίθουσα Ilissos). Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Elevate Greece, του ΣΕΠΕ και έχει χορηγό την εταιρεία PEOPLE.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, το 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης, νικητής του 1ου μαθητικού διαγωνισμού των Διαστημικών Αποστολών της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών θα παρουσιάσει αναλυτικά την πειραματική διάταξη, Νιτρική Αναγωγάση, από τη σύλληψή της μέχρι τη βράβευση και τη διεθνή αναγνώριση. Σημειώνεται ότι η Νιτρική Αναγωγάση επιλέχθηκε από την επιτροπή αξιολόγησης του διαγωνισμού για την αρτιότητα στη σύλληψη και την περιγραφή της ιδέας, τη σχεδίασή της, αλλά και τη μεγάλη προστιθέμενη αξία που προσδίδει για την πορεία του ανθρώπου για την αποίκηση του διαστήματος και συμπεριλήφθηκε στην εκτόξευση της αποστολής ΝS-23 του διαστημικού πυραύλου New Shepard της Blue Origin, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2022 από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην πολιτεία του Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. Η παρουσίαση και ανάλυση της βραβευθείσας πειραματικής διάταξης θα πραγματοποιηθεί από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, τους υπεύθυνους καθηγητές, αλλά και από μαθητές της ομάδας T i S (Τhrace Ιn Space) του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης, οι οποίοι συμμετείχαν στο πείραμα.

Παράλληλα, με τη διεξαγωγή του συνεδρίου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Η Κινητήρια Δύναμη για την Ανάπτυξη του Ιδιωτικού & Δημόσιου Τομέα» η εταιρεία PEOPLE θα διοργανώσει στις 11.30 ένα Workshop με θέμα: «Transparent Supply Chain on FMCG, FB and Pharma sectors».

Το συνέδριο επικεντρώνεται στις αλλαγές που καλούνται να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν οι επιχειρήσεις, αλλά και οι δημόσιοι φορείς για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Μέσα από panels και one-to-one συζητήσεις, θα έρθουν σε επαφή δημιουργοί ψηφιακών λύσεων και υπηρεσιών με στελέχη επιχειρήσεων και δημοσίων οργανισμών, που αναζητούν άμεσες λύσεις και καινοτόμες προτάσεις για την ομαλή μετάβασή τους στη νέα ψηφιακή εποχή. Εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και φορέων θα περιγράψουν και θα αναλύσουν τις διαδικασίες και τις μεθοδολογίες που γνωρίζουν και υλοποιούν από τις δικές τους θέσεις και μέσα από την εμπειρική εφαρμογή στρατηγικών αποφάσεων, σε ένα νέο ανταγωνιστικό και σύνθετο περιβάλλον.

Οι κύριες θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι οι ακόλουθες:

*ΕΝΟΤΗΤΑ I – Ψηφιακός Μετασχηματισμός & Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις: Ψηφιακά Εργαλεία, Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών, Ψηφιακές Συναλλαγές. Ο ρόλος του Ταμείου Ανάκαμψης

*ΕΝΟΤΗΤΑ II – Εφαρμογές Fintech & Ψηφιακού Μετασχηματισμού στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα

*ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙΙ – Ψηφιακά Οικοσυστήματα στον τομέα του Τουρισμού

*ΕΝΟΤΗΤΑ IV – Ψηφιακά Οικοσυστήματα στον τομέα της Ενέργειας, των Μεταφορών & των τηλεπικοινωνιών

*ΕΝΟΤΗΤΑ V – Ψηφιακά Οικοσυστήματα στον τομέα της Υγείας

*Discussion Forum – Best Practices ψηφιακού μετασχηματισμού επιχειρήσεων, B2C Retail, o τομέας του ηλεκτρονικού εμπορίου & οι Νεοφυείς Επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη συμμετοχή σας στο Συνέδριο https://palladianconferences.gr/ ή καλέστε στο 2103392321.

 

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι και το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.