Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε την πιστοποίηση του ΤΑΙΠΕΔ, κατά ISO 22301:2019. Το ΤΑΙΠΕΔ, ένας από τους κορυφαίους στρατηγικούς εταίρους της Πολιτείας για την προώθηση και την ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας, πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το κορυφαίο διεθνές πρότυπο για την Επιχειρησιακή Συνέχεια, υιοθετώντας ένα αξιόπιστο σύστημα ανθεκτικότητας.

Το ΤΑΙΠΕΔ, θυγατρική του Υπερταμείου με την πιστοποίηση βάσει του προτύπου ISO 22301:2019, υιοθετεί και εδραιώνει τις βασικές αρχές του Συστήματος Επιχειρησιακής Συνέχειας.

Ο Chief Operating Officer του ΤΑΙΠΕΔ, Σπύρος Κωτσιόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Βασικός μας στόχος είναι η διασφάλιση της λειτουργικής ανθεκτικότητας της εταιρείας μετά από κάθε απρόβλεπτο γεγονός. Μέσα από αυτή τη διαδικασία προστατεύουμε από πιθανούς κινδύνους τους πελάτες μας και τους εργαζομένους μας».

Σημειώνεται ότι το ΤΑΙΠΕΔ έχει πιστοποιηθεί από την TÜV AUSTRIA Hellas με τις διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, ISO 9001:2015 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, ISO 27001:2013 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών και ISO 37001/2016 για το Σύστημα Διαχείρισης κατά της Δωροδοκίας, διασφαλίζοντας την ικανότητα του οργανισμού να παρέχει με συνέπεια υπηρεσίες που ικανοποιούν τις νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις και προσδίδουν αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στην επιχείρηση.