Ένα σημαντικό έργο οδοποιίας θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Αχαρνών, με στόχο την οδική αναβάθμιση στις περιοχές Αγία Παρασκευή, Μπόσκιζα και Πανόραμα. Συμπεριλαμβάνει ακόμη τη βελτίωση και συμπλήρωση του εσωτερικού οδικού δικτύου. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Σπύρος Βρεττός υπέγραψαν τη σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, προϋπολογισμού άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ, που θα καλυφθεί από την Περιφέρεια.

Το συνολικό μήκος των δρόμων που πρόκειται να κατασκευαστούν υπολογίζεται στα 9.275 μέτρα και στα προβλεπόμενα έργα περιλαμβάνονται εργασίες κατασκευής βάσης, υπόβασης, κρασπεδορείθρων όπου απαιτούνται, καθώς και εργασίες ασφαλτόστρωσης. Επίσης περιλαμβάνονται εργασίες διανοίξεων (καθαίρεση και ανακατασκευή μαντρών), καθώς και η πλακόστρωση των πεζοδρομίων.

«Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο για την πόλη μας, το οποίο επιβεβαιώνει τη θέλησή μας να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και νέο οδικό δίκτυο», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός και προσέθεσε: «Ευχαριστώ τον κ. Πατούλη, ο οποίος αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του και ελπίζω σύντομα να συναντηθούμε για να προχωρήσουν και άλλα έργα στον Δήμο μας».