Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την ανάληψη καθηκόντων από τον Μάριο Τέμπο ως Group Procurement & Operations Officer, ανακοίνωσε το Υπερταμείο, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Τέμπος έχει μια επιτυχημένη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα σε καίριες θέσεις. Προέρχεται από τον όμιλο Olympia, όπου κατείχε τη θέση Business Transformation Leader στην εταιρεία Public, ενώ προηγουμένως είχε διατελέσει Head of Sales Operations στην ίδια εταιρεία. Διαθέτει εμπειρία στον επιχειρησιακό μετασχηματισμό, στον λειτουργικό σχεδιασμό των επιχειρήσεων, καθώς και στις πωλήσεις και έχει διαχειριστεί σύνθετα προγράμματα και έργα. Είναι κάτοχος Executive MBA- Master in Business Administration του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει σπουδάσει Hotel & Restaurant Management στο Middlesex University του Ηνωμένου Βασιλείου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Τέμπος, με την πολύχρονη εμπειρία του, θα συμβάλλει στον προσδιορισμό και τη βελτίωση του επιχειρησιακού μοντέλου του ομίλου του Υπερταμείου μέσα από συνέργειες των επιμέρους εταιρειών, όπως ορίζεται από τις καλές πρακτικές διαφάνειας και εταιρικής διακυβέρνησης του νέου στρατηγικού σχεδιασμού του ομίλου.