Ακίνητα
Ακίνητα
Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ένα νέο επιμορφωτικό κύκλο στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων (real estate) που ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου με την φροντίδα και εποπτεία του Εργαστηρίου Εκπαίδευσης και Εφαρμογών Λογιστικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοίνωσε η «newdeal real estate group».

Πρόκειται για τοn δεύτερο επιμορφωτικό κύκλο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας πριν μερικούς μήνες της Ακαδημίας real estate (REAN) της newdeal και του ΕΚΠΑ.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Θεοχαράκη ο Διευθυντής του Εργαστηρίου και Κοσμήτορας της σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, καθηγητής Νικόλαος Ηρειώτης απένειμε βεβαιώσεις επάρκειας γνώσεων στους επιτυχόντες του πρώτου κύκλου που ολοκληρώθηκε τέλος του περασμένου Ιουλίου.

Η συνεργασία της «newdeal» με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προσφέρει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες αλλά και στους υποψηφίους συμβούλους/μεσίτες, επαγγελματίες του τομέα ανάπτυξης ακινήτων να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις γνώσεων για την οικονομία και την κοινωνία. Επιπλέον μέσω των προγραμμάτων της δια βίου εκπαίδευσης της «newdeal» το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας παρακολουθεί τις αλλαγές που συντελούνται και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο επάγγελμά του. Η ποιότητα και η επάρκεια γνώσεων πιστοποιείται έπειτα από εξετάσεις στo πλαίσιo της συνεργασίας της «newdeal» με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως επισημάνθηκε, η Ακαδημία Real Estate της newdeal προσφέρει μια εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες και υποψηφίους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών διαμεσολάβησης και διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας (Σύμβουλοι, Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων, διαχειριστές ακίνητης περιουσίας, κ.α). Με την συνεργασία ο καθηγητής Νικόλαος Ηρειώτης και Διευθυντής του εργαστηρίου «Εκπαίδευσης και Εφαρμογών Λογιστικής» σε συνεργασία με τον καθηγητή Δημήτριο Βασιλείου και Διευθυντή του εργαστηρίου Τραπεζικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ αναλαμβάνουν τόσο την αξιολόγηση του επιπέδου των γνώσεων των εκπαιδευόμενων όσο και την επίβλεψη της συνολικής εκπαιδευτικής υλοποίησης της επιμόρφωσης των εκπαιδευόμενων, όσον αφορά την διδασκαλία.