Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με κεντρικό θέμα τον ρόλο της ηγεσίας στην οικοδόμηση ισχυρών οργανισμών, καθώς και την ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων στις επιπτώσεις της πανδημίας, η Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) πραγματοποιεί το 31ο συνέδριο ηγεσίας της, το τριήμερο 29-30-31 Οκτωβρίου 2020.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, το φετινό συνέδριο, με τίτλο «Terra Incognita: Leadership for Antifragility», φιλοξενεί τους πιο διακεκριμένους ομιλητές στον κλάδο τους, ενώ θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου σε ψηφιακή μορφή, μέσω μιας διαδραστικής πλατφόρμας, διατηρώντας έτσι στον πυρήνα του συνεδρίου τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων, που καθιστούν το συνέδριο της ΕΑΣΕ την κορυφαία διοργάνωση σε επίπεδο ανώτατου management στη χώρα.

Η θεματική του φετινού συνεδρίου επικεντρώνεται στην οικοδόμηση ανθεκτικών επιχειρήσεων και οργανισμών μέσα στο κλίμα αβεβαιότητας που δημιουργεί η πανδημία.

Την πρώτη μέρα του συνεδρίου, ο διάσημος συγγραφέας του best-seller Black Swan και δημιουργός του concept Antifragility, Nassim Nicholas Taleb, θα μιλήσει για το πώς οικοδομούνται ανθεκτικοί οργανισμοί σε περιόδους κρίσεων και πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να εκμεταλλευτούν τις νέες συνθήκες για να αλλάξουν επίπεδο.

Στη δεύτερη μέρα του συνεδρίου, ο Ark Mortensen, καθηγητής INSEAD, ειδικός στη διαχείριση εικονικών ομάδων (virtual teams) θα μιλήσει για τον μετασχηματισμό της ηγεσίας σε έναν κόσμο ανέπαφων επαφών, καταδεικνύοντας την ανάγκη για προσαρμοστικότητα και ευελιξία.