Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος ΕΒΕΑ
Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος ΕΒΕΑ
Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος ΕΒΕΑ
Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος ΕΒΕΑ
Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο για την ανάληψη της ηγεσίας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών απέστειλε την Τρίτη πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Μίχαλου έχει ως εξής:

«Μετά την εκλογή του κ. Παπαλεξόπουλου στην ηγεσία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ξεκινά μια νέα εποχή για το Σύνδεσμο και συνολικά για τη μεγάλη επιχειρηματικότητα, καθώς πρόκειται για έναν επιχειρηματία με βαθιά γνώση της βιομηχανίας και γενικότερα της οικονομίας.

Υπό την ηγεσία του θεωρώ βέβαιο ότι ο ΣΕΒ θα συμβάλει αποφασιστικά για τη χάραξη ενός νέου δρόμου στην επιχειρηματικότητα και θα αποδείξει ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν πράγματι να δρουν με βάση την Κοινωνική Εταιρική Ευθύνη προς όφελος τόσο της οικονομίας, όσο και των εργαζομένων σε αυτές αλλά και του συνόλου της κοινωνίας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κ. Παπαλεξόπουλος αναλαμβάνει το τιμόνι του ΣΕΒ σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στην οικονομία και την αγορά από την πανδημία του νέου κοροναϊού. Εμείς, ως Επιμελητηριακή Κοινότητα, ως ΕΒΕΑ, που έχουμε μέλη μας τις επιχειρήσεις του ΣΕΒ και εγώ προσωπικά, θα είμαστε πάντα αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και φυσικά του νέου προέδρου του κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλου για τη διαμόρφωση ενός νέου φιλοεπενδυτικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, καθώς και στην διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα Διοίκηση του ΣΕΒ με τη βεβαιότητα ότι μπαίνει σε μία νέα εποχή».