Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat Πέτρος Σουρέτης στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat Πέτρος Σουρέτης στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης
Πηγή Εικόνας: ΙΝΤΡΑΚΑΤ

Έβγαλε και κατασκευαστική είδηση η επίσκεψη της κυβέρνησης στη Σαντορίνη. Ειδικά για το αεροδρόμιο της Μυκόνου, που ανήκει στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport. Και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω του ενισχυμένου κοινού του νησιού.

Η Intrakat σχολιάζοντας την επίσκεψη τόσο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και του Υπουργού Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή στο αεροδρόμιο Σαντορίνης, αναφέρει στις ανακοινώσεις ότι εντός Ιουλίου ολοκληρώνονται τα έργα και σε αυτό της Μυκόνου.

Συγκεκριμένα, ο CEO της Intrakat, Πέτρος Σουρέτης, δήλωσε στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον αερολιμένα Σαντορίνης πως «θα ήθελα να ευχαριστήσω την Fraport Greece για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην Intrakat σ’ αυτό το δύσκολο και παγκόσμια μοναδικό εγχείρημα που αφορά την υλοποίηση μέσω EPC contract ταυτόχρονα 14 αεροδρομίων σε λειτουργία».

Και ακολούθως σημειώνεται ότι η ομάδα της Intrakat έχει ολοκληρώσει τα πρώτα 10 αεροδρόμια, εντός του Ιουλίου παραδίδεται το αεροδρόμιο Μυκόνου ενώ τα υπόλοιπα τρία αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Σαντορίνης και Κω βρίσκονται σε τροχιά ολοκλήρωσης.