Video του ΥΠΕΝ Κωστή Χατζηδάκη
Ο ΥΠΕΝ Κωστής Χατζηδάκης «διαφημίζει» τα πελονεκτήματα του περιβαλλοντικού πολυνομοσχεδίου
Video του ΥΠΕΝ Κωστή Χατζηδάκη
Ο ΥΠΕΝ Κωστής Χατζηδάκης «διαφημίζει» τα πελονεκτήματα του περιβαλλοντικού πολυνομοσχεδίου
Πηγή Εικόνας: economix - facebook/KostiHatzidaki

Διαφημίζει τις «αρετές» του περιβαλλοντικού πολυνομοσχεδίου ο «χαμογελαστός» Κωστής Χατζηδάκης.

«Το Πράσινο Υπουργείο», όπως υπογράφει το ΥΠΕΝ το σποτάκι που κυκλοφόρησε στα socialmedia του Υπουργού Κωστή Χατζηδάκη, ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί και διαδικτυακά, σε βίντεο μάλιστα, για να παίξει καλύτερα (όπως συμβουλεύουν οι ειδικοί της διαδικτυακής επικοινωνίας) το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο.

Δείτε το σποτάκι εδώ:

Το νομοσχέδιό μας για το περιβάλλον είναι εργαλείο πράσινης ανάπτυξης

To νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το περιβάλλον, που συζητείται από αύριο στη Βουλή, είναι ένα εργαλείο πράσινης ανάπτυξης. Μετά τις πολιτικές για απολιγνιτοποίηση, ηλεκτροκίνηση, ενεργειακή εξοικονόμηση, απόσυρση των πλαστικών μιας χρήσης, προώθηση της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας, με αυτή τη μεταρρύθμιση το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας λύνει ζητήματα πολλών ετών, χωρίς ακρότητες ούτε προς τη μια ούτε προς την άλλη πλευρά. Με βάση τις καλές ευρωπαϊκές πρακτικές.

Gepostet von Kostis Hatzidakis am Montag, 27. April 2020

Και αυτό γιατί ήδη συνασπίζονται απέναντι στο νομοσχέδιο όχι μόνο η αντιπολίτευση αλλά και οι περιβαλλοντικές οργανώσεις. Οι μεγάλες εστιάζουν στις εξορύξεις υδρογονανθράκων, ενώ οι μικρότερες ξεχωριστά σε διαφορετικά σημεία του νομοσχεδίου.

Δείτε εδώ το προηγούμενο ρεπορτάζ μας για τη στάση των ελληνικών περιβαλλοντικών ΜΚΟ.

Ακολουθεί νεότερο.