Αναστέλλει τη λειτουργία του από αύριο Τρίτη 17 Μαρτίου το κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών, μηχανικών και συνεργατών της ΕΔΑ Αττικής στο πλαίσιο των μέτρων για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού. Όλες οι υποθέσεις θα διεκπεραιώνονται μέσω ηλεκτρονικής ή έντυπης αλληλογραφίας, αναλυτικές οδηγίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΔΑ Αττικής.

Επιπλέον:

– Όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού με συνεργάτες της εταιρείας θα αξιολογούνται ως προς την ανάγκη πραγματοποίησής τους κατόπιν σχετικής επικοινωνίας. Σήμερα 16.03.2020 θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίες προγραμματισμένες ενεργοποιήσεις, ενώ θα επανεξετασθεί και η δυνατότητα των επανασυνδέσεων, σε επικοινωνία πάντα με τους πελάτες.

-Η έντυπη αλληλογραφία θα παραδίδεται στην είσοδο των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στη Λυκόβρυση.

-Έχει δρομολογηθεί από σήμερα υποχρεωτική τηλεργασία από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου για όσους εργαζόμενους είναι εφικτή η εξ αποστάσεως εκτέλεση των καθηκόντων τους. Το αναγκαίο προσωπικό για την ομαλή λειτουργία του Κέντρου Ελέγχου και ‘Αμεσης Επέμβασης, του

τηλεφωνικού κέντρου ενημέρωσης των πολιτών και συνεργατών, το τεχνικό προσωπικό για τη λειτουργία και συντήρηση του δικτύου διανομής, καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι απαραίτητοι στο πεδίο για την ολοκλήρωση των εν εξελίξει κατασκευαστικών έργων, συνεχίζουν να προσέρχονται κανονικά στην εργασία τους τηρώντας τα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί από τους αρμόδιους φορείς και την Εταιρεία.