Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η πρώτη Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο Electromobility που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί 3-5 Απριλίου στο Μαρούσι, μετατίθεται στις νέες ημερομηνίες 22-24 Μαΐου.

Στην συγκεκριμένη έκθεση που υποστηρίζεται από τα μέλη του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ), θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τεχνολογίες που αφορούν τα ηλεκτρικά, τα plug-in hybrid, τα full hybrid και τα mild hybrid αυτοκίνητα με στόχο ένα καθαρό περιβάλλον.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα και θα ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τόσο το σήμερα όσο και το αύριο σε υποδομές και σημεία φόρτισης (ταχυφορτιστές κλπ).

Στο εξίσου σημαντικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη μέρα της διοργάνωσης Παρασκευή, 22 Μαΐου, η θεματολογία θα αναπτυχθεί σε ενότητες από εισηγητές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Οι ενότητες είναι: Α)Υποδομές, δίκτυα, πρατήρια ενέργειας και προδιαγραφές φόρτισης, Β) Είδη και χρήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων, Γ) Αυτόνομη οδήγηση, Δ) Πρωτοποριακά προγράμματα ανάπτυξης στη χώρα μας.

Η πρώτη Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο Electromobility φέρει ήδη την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Περιφέρειας Αττικής και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς της παγκόσμιας εξέλιξης που έρχεται και στη χώρα μας.