Τολμηρή, σπορ και εντυπωσιακή είναι η νέα BMW X1 η οποία προσθέτει ένα νέο κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία του SAV. Το μυστικό της ακαταμάχητης γοητείας της είναι οι έξυπνες στιλιστικές παρεμβάσεις, το υψηλό επίπεδο ευελιξίας και ο άφθονος προηγμένος εξοπλισμός, ενώ κάτω από το καπό, ισχυροί τρικύλινδροι και τετρακύλινδροι κινητήρες BMW TwinPower Turbo και το ευφυές σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive προϊδεάζουν για την σπορ οδηγική απόλαυση που υπόσχεται η νέα X1.

Η νέα εμφάνιση της X1 είναι άμεσα αναγνωρίσιμη, με έντονες αλλαγές στο εμπρός και πίσω τμήμα. Κάθε έκδοση του μοντέλου, από τη βασική BMW X1 μέχρι τις xLine, Sport Line και M Sport, υιοθετεί τη δική της, μοναδική εμφάνιση προσαρμοσμένη με ακρίβεια στο προφίλ του χαρακτήρα της. Η BMW X1 M Sport έχει αθλητική εμφάνιση, χάρη στη χαμηλωμένη ανάρτηση M Sport, τον εκτεταμένο διάκοσμο BMW Individual High-gloss Shadow Line (διαθέσιμο από 11/19) και το πακέτο M Aerodynamics.

Παρακαλούμε αποδεχτείτε τα cookies από το YouTube για την αναπαραγωγή αυτού του video. Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο στο YouTube, μία υπηρεσία που παρέχεται από τρίτους.

Πολιτική Απορρήτου YouTube

Με την αποδοχή αυτής της ενημέρωσης, οι ρυθμίσεις σας θα αποθηκευθούν και η σελίδα θα ανανεωθεί.

Όλοι οι κινητήρες βενζίνης και diesel, συμμορφώνονται με το πρότυπο εκπομπών ρύπων EU6d-temp, ενώ οι BMW X1 sDrive16d και BMW X1 xDrive25d ήδη πληρούν τις προδιαγραφές EU6d. Η ισχύς που παράγεται από τους αποδοτικούς αλλά σπορ, τρικύλιδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες μεταφράζεται, μέσω του συστήματος τετρακίνησης BMW xDrive, σε δυναμικές επιδόσεις στο δρόμο και σε ανώτερη οδηγική απόλαυση στο χώμα.

Η BMW X1 sDrive16d, που διατίθεται είτε με μηχανικό εξατάχυτο κιβώτιο ή με επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και αποδίδει 116 ίππους, έχοντας κατανάλωση στο μικτό κύκλο μόλις 4,4l/100 χλμ, ενώ οι εκπομπές CO2 κυμαίνονται μεταξύ 116 και 107 γρ/χλμ.

Η BMW X1 xDrive25d που αποδίδει 231 ίππους και έχει ροπή 450 Nm έχει κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο 5,2 λ/100χλμ, έχοντας επιτάχυνση από την στάση στα πρώτα 100χλμ/ώρα μόλις 6,6 δευτερόλεπτα. Τέλος, η BMW X1 xDrive25i είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα της γκάμας σε επίπεδο δυναμικής συμπεριφοράς. Ο κινητήρας των 231 ίππων συνεργάζεται με το εξαιρετικά ακριβές οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic για απολαυστικές επιταχύνσεις, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 6,5 δευτερόλεπτα, έχοντας μικτή κατανάλωση καυσίμου στα 6,8 λίτρα/100χλμ.