Την καθημερινή τραπεζική με μηδενικές χρεώσεις έχει ως βασικό στόχο να εισάγει το επόμενο χρονικό διάστημα στην χώρα μας η tbi bank. Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο Κώστας Τοβίλ, Market Leader της tbi bank στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του 11ου Digital Banking Forum, στόχος της tbi είναι να εξυπηρετεί διαρκώς τις καθημερινές ανάγκες των πελατών της. «Οι πληρωμές, όπως, για παράδειγμα, η πληρωμή του ρεύματος, έχει πάντα κάποιο κόστος για τον καταναλωτή. Στην tbi bank πρόκειται να προσφέρουμε τέτοιου είδους πληρωμές δωρεάν», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Επίσης, η tbi bank στόχευε και συνεχίζει να στοχεύει στη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «Πόσο εύκολο είναι να δουλεύεις αποκλειστικά ψηφιακά», ο Κώστας Τοβίλ, τόνισε τη σημασία της εμπιστοσύνης. «Το ψηφιακό κομμάτι χτίζεται σιγά-σιγά και βασίζεται πάντα στο feedback των πελατών μας. Χτίζουμε την tbi bank με βάση την αγορά και τις ανάγκες των πελατών μας. Όπως φέραμε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμών BNPL και το embedded finance, τώρα επιδιώκουμε να χτίσουμε το κομμάτι της καθημερινής τραπεζικής».

Στο συγκεκριμένο πάνελ, μαζί με τον κ. Τοβίλ, συμμετείχαν ο Ανδρέας Μάντης, Head of Business Development and Innovation, DIAS, ο Αντίγονος Παπαδόπουλος, Deputy Country Head, Global Payments Greece & Managing Director, EDPS και ο Νίκος Πετράκης, Country Manager, Visa Greece και συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική αγορά, την κυβερνοασφάλεια και την τεχνητή νοημοσύνη.