Τρεις νέες σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η  αεροπορική εταρεία SKY express στο συνέδριο  Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών «Let’s make the right move» που διοργάνωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα, απέσπασε:
-Τιμητική διάκριση για την ταχύτερη ανάπτυξη στην αγορά εσωτερικού
– Τιμητική διάκριση για ταχύτερη ανάπτυξη στην αγορά της Δυτικής Ευρώπης
– Τιμητική διάκριση για την υψηλότερη επιβατική κίνηση το 2023

Εκ μέρους της SKY express, τις διακρίσεις παρέλαβαν η κ. Ελεάννα Μιχαλακοπούλου και ο κ. Γιώργος Λιούμπης.
«Η SKY express «τροχοδρόμησε» σε καιρούς δύσκολους και πολύ γρήγορα αναδείχθηκε ως επιχειρηματικό κι εθνικό success story. Η εταιρεία επένδυσε έξυπνα στο μέλλον, ενίσχυσε την παρουσία της στην Ευρώπη και δικαιώνεται από τη δυναμική διεθνή πορεία της, την αναγνώριση του κλάδου, αλλά και την εντυπωσιακή ανταπόκριση των επιβατών. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το 2023 ο αριθμός των επιβατών της τετραπλασιάστηκε, αγγίζοντας σχεδόν τα 4,5 εκατομμύρια, ενώ η αύξηση του μεριδίου της έφτασε στο +12,5%» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωσης  της αεροπορικής  εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2024 ο στόλος της εταιρείας θα αριθμεί συνολικά 27 αεροσκάφη που ταξιδεύουν το ελληνικό brand name σε όλο τον κόσμο.

Διαρκής πορεία με επιτυχίες και διακρίσεις- ERA Awards

Από την πρώτη στιγμή της δραστηριοποίησης της, η εταιρεία διακρίνεται  κι επιβραβεύεται σε πολλαπλά επίπεδα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

H SKY express είναι η μόνη ελληνική αεροπορική εταιρεία που έχει διακριθεί με δύο κορυφαία βραβεία ERA (European Regions Airline Association) – ERA Airline Excellence Award 2023 & ERA Innovation Award 2023- για το αξιοσημείωτο έργο της στην καινοτομία και τη συνακόλουθη αριστεία της, εδραιώνοντας περαιτέρω τη θέση της στα πεδία αυτά στον κλάδο των αερομεταφορών.

Ο κ. Γιώργος Λιούμπης, General Manager της SKY express, δήλωσε «Ευχαριστώ θερμά το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, ένα ισχυρό brand για την Ελλάδα, έναν πολύτιμο συνεργάτη μας που, με μια σπουδαία ομάδα ανθρώπων, είναι δίπλα μας συνοδοιπόροι στο ταξίδι προς ένα βιώσιμο μέλλον που επιχειρούμε τα τελευταία χρόνια.

Οι νέες αυτές διακρίσεις είναι ένα ακόμη κίνητρο να συνεχίσουμε  να πετάμε κάθε μέρα πιο ψηλά, πιστοί στις αρχές, τις αξίες και το όραμα της SKY express, της αεροπορικής εταιρείας του μέλλοντος. Μαζί συνεχίζουμε και το 2024».

Η κ. Ελεάννα Μιχαλακοπούλου Revenue Products Manager της SKY express, τόνισε «Όλοι οι άνθρωποι της SKY express εργαζόμαστε με πάθος για τη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών που συνδυάζουν τη βιωσιμότητα, την άνεση και την πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία που κάθε ταξιδιώτης επιζητά. Καμαρώνουμε γιατί έχουμε καταφέρει το ταξίδι με τη SKY express να αποτελεί ολοκληρωμένη premium εμπειρία. Ταξίδεψε όπως εσύ θέλεις…με τη SKY express, είναι το μήνυμα που στέλνουμε».