Την ένταξη του Δημήτριου Παπακανέλλου ως εταίρου στο τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβούλων, Εταιρικής Στρατηγικής και Συναλλαγών ανακοίνωσε η ΕΥ Ελλάδος.

Ειδικότερα, ο κ. Παπακανέλλου θα ηγείται των υπηρεσιών Εταιρικής Στρατηγικής προς πελάτες σε κλάδους εκτός του χρηματοπιστωτικού τομέα, με έμφαση την ενέργεια, τη βιομηχανία, τα καταναλωτικά προϊόντα και το λιανεμπόριο, ενισχύοντας παράλληλα την ομάδα της EY-Parthenon στην Ελλάδα.

H EY-Parthenon αποτελεί τον παγκόσμιο εξειδικευμένο βραχίονα της EY με έμφαση αποκλειστικά σε θέματα εταιρικής στρατηγικής, με περισσότερους από 9.000 επαγγελματίες σε περισσότερες από 50 χώρες, που βοηθούν τους CEOs να μετασχηματίσουν τη στρατηγική τους, ώστε να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμη αξία στους οργανισμούς τους.

Ο κ. Παπακανέλλου είναι πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακών διπλωμάτων από τα πανεπιστήμια του Sheffield (MSc, Automatic Control & Systems Engineering) και του Manchester (MSc, Operations Management), καθώς και μεταπτυχιακού διπλώματος στο Machine Learning από το Πανεπιστήμιο του Stanford. Διαθέτει, επίσης, Certified Diploma in Accounting & Finance από το Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).